Πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης με συγκεκριμένη σειρά ασκήσεων στατικά ή δυναμικά πάνω σε πλατφόρμα υπό συνθήκες δόνησης.

Βελτιώνει άμεσα τη φυσική κατάσταση και μειώνει το άγχος.

Διαπλάθουμε Καλύτερα Σώματα, Καλύτερη Υγεία και Καλύτερες Ζωές!

Το Power Plate είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας μηχάνημα εξάσκησης με δόνηση, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας.

Τα ενδεχόμενα οφέλη της ενσωμάτωσης των ασκήσεων του Power Plate στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι τεράστια, είτε είστε επίλεκτος αθλητής, είτε λάτρης της φυσικής κατάστασης, είτε ο μέσος χρήστης. Τα οφέλη αυτά, τα βλέπουμε όχι μόνο στα αποτελέσματα των ανεξάρτητων ερευνών, αλλά και στις μαρτυρίες του μεγάλου αριθμού των χρηστών.

Φυσική κατάσταση

Τα μηχανήματα Power Plate αποτελούν μια σπουδαία εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν τον δραστήριο τρόπο ζωής, δεν έχουν όμως τον χρόνο για να προπονούνται αρκετά, τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα.

Η άσκηση Acceleration Training που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα Power Plate®, προσφέρει πλήθος σημαντικών οφελών που σας βοηθούν να πετύχετε ή και να υπερβείτε εύκολα τους στόχους που έχετε θέσει για τη φυσική σας κατάσταση. Τα οφέλη αυτά κυμαίνονται από την άμεση βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος έως διάφορα άλλα μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως η αυξημένη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία, το καλύτερο εύρος της κίνησης, η καλύτερη βασική προετοιμασία και σταθερότητα καθώς και η πιο γρήγορη ανάκαμψη και αναγέννηση.

Ευεξία

Δεν χρειάζεται να είστε αθλητής ή να έχετε ανάγκη φυσιοθεραπείας για να ωφεληθείτε από τη χρήση των μηχανημάτων Power Plate. Τα οφέλη στην υγεία, όπως η ενίσχυση του μεταβολισμού, η αύξηση της οστικής πυκνότητας, η μείωση της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους, η αύξηση της Ανθρώπινης Αυξητικής Ορμόνης και η βελτίωση της λεμφικής ροής, μπορούν όλοι να τα πετύχουν. Τα μηχανήματα Power Plate® βοηθούν το σώμα με όλους αυτούς τους τρόπους και επιβαρύνοντας ελάχιστα τις αρθρώσεις και τους συνδέσμους, και χωρίς πάντα να έχετε αυτή την αίσθηση της παραδοσιακής “γυμναστικής”.

Ιατρικά

Οι βιο-μηχανικές εφαρμογές της άσκησης Acceleration Training™ στα μηχανήματα Power Plate® αρχίζουν να γίνονται αποδεκτές από τον ιατρικό χώρο στην πρόληψη και την αγωγή διάφορων τύπων ασθενειών και κακώσεων. Τα μηχανήματα Power Plate® επιτρέπουν στους ανθρώπους που πάσχουν από οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Parkinson, να ασκούνται στα πλαίσια των σωματικών τους δυνατοτήτων ενώ παράλληλα βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αυτών των ανασχετικών καταστάσεων. Αισθανόμαστε ευτυχείς που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια συσκευή που έχει βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις της ζωής. Ωστόσο, για την δική σας ασφάλεια, προτού χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μηχάνημα Power Plate αλλά και οποιαδήποτε άλλη ιατρική εφαρμογή, πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας και να θέσετε στην αντίληψη του οποιαδήποτε αντένδειξη.